Reklam Alanı (Gövde Üst Reklam) Bu alana reklam ver
blank
Müfit Onbaşı tarafından
02 Ocak, 2021 17:47 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 11.03.2024 10:03
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0
[kkerem_tts]
Reklam Alanı (İçerik Öncesi) Bu alana reklam ver

Pursaklar da 3 genç ölü bulundu

Pursaklar'da bir apartman garajında 3 gencin cansız bedeni bulundu.
Olay, Yunus Emre Mahallesi Orhangazi Caddesi'ndeki 3 katlı bir apartmanın garajında bugün 08:10 sıralarında meydana geldi.
Apartman sakini Veyis Karataşoğlu, otoparka indiği sırada Halil İbrahim Altıntaş (24), Burak Karakoç (24) ve Hüseyin Şahinoğlu'nun (24) yerde hareketsiz yattığını ve bir kişinin de ağzında da kan olduğunu gördü.
İhbar üzerine sağlık ekiplerinin yaptığı ilk belirlemelere göre garajda bulunan 3 kişinin hayatını kaybettiğini tespit etti.
Ekiplerin yaptığı detaylı incelemede, 3 kişinin otomobilleriyle uğraştığı ve kapalı garajda yetersiz oksijen nedeniyle egzoz gazından zehirlenmiş olabilecekleri üzerinde duruldu. Hayatlarını kaybeden gençlerin kesin ölüm nedeni ise otopsi raporu ile netleşecek.

Hüseyin Şahinoğlu, dün saat 16.00 sıralarında arkadaşları Halil İbrahim Altıntaş ve Burak Karakoç ile buluştu. 3 arkadaş, akşam saatlerine doğru binanın altındaki kapalı otoparkına girip, Hüseyin Şahinoğlu'nun 06 KMS 15 plakalı otomobilinde alkol almaya başladı.
Hüseyin Şahinoğlu'nun otomobili ile birlikte 2 otomobilin bulunduğu otoparkta inceleme yapıldı. İki otomobilin de motor kaputlarının açık olduğu belirlendi.
Ayrıca Şahinoğlu'nun aracının çalışır vaziyette bırakıldığı ancak bir süre sonra kendiliğinden stop ettiği belirlendi. Şahinoğlu'nun aracında alkol şişeleri de bulundu. İlk inceleme sonunda gençlerin zehirlenme sonucu öldüğü belirlendi. Isınmak için otomobili çalıştırdıkları tahmin edilen Şahinoğlu ve iki arkadaşının, alkol ya da egzozdan çıkan karbonmonoksit gazıyla zehirlenmiş olabilecekleri belirtildi.
Durumu haber alan gençlerin aileleri olay yerine geldi. Yakınlarının cansız bedenlerini gören akrabaları sinir krizi geçirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Reklam Alanı (İçerik Sonrası) Bu alana reklam ver

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Müfit Onbaşı tarafından
16 Kasım, 2025 13:40 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 17.11.2025 20:33
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0
[kkerem_tts]
Reklam Alanı (İçerik Öncesi) Bu alana reklam ver

Pursaklar merakla bu müjde projeyi bekliyor

Ankara’nın Pursaklar ilçesinde başlatılan yeni proje, ekoturizm ve sosyal yaşamı buluşturarak bölgeye yeni bir cazibe merkezi kazandıracak. Mini deniz yapılıyor. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin müjdeyi verdi. Pursaklar’a deniz de getiriyor olacağız” müjdesini vererek proje hakkında bilgi verdi. Başkan Çetin açıklamasında; “Kurusarı Gümüşoluk göletinde yaz boyu ciddi bir çalışma yapıldı. Kuraklığı fırsata çevirdik. Suyun içi mırık dolmuştu. Ankara’nın değişik yerlerinden taşlar getirdik. Derinlik yaklaşık 2,5 metreyi buldu. 9 bin kamyon malzeme alındı. Bölgede 1000 kamyondan fazla 1,5 metre mırık temizlendi. 8 metre dolgu yaparak dümdüz bir alan elde ettik. Düz bir seviyeye getirdik. Hemşehrilerimiz ilgini çekeğimiz ve planladığımız piknik alanları, at binicilik alanları ve küçük bir hayvanat bahçesi oluşturacağız” dedi. Projenin bitirildiğinde Pursaklar’a güzel bir mavi ve yeşil alan oluşturulmuş olacak.

Reklam Alanı (İçerik Sonrası) Bu alana reklam ver

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.