Reklam Alanı (Gövde Üst Reklam) Bu alana reklam ver
blank
Müfit Onbaşı tarafından
22 Mayıs, 2023 16:26 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 11.03.2024 10:03
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0
Reklam Alanı (İçerik Öncesi) Bu alana reklam ver

Pursaklar da ki kuvvetli rüzgar da bir kişi öldü

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde kuvvetli rüzgar nedeniyle çatıdan kopan parçaların üzerine düşmesi ile ağır yaralanan Mustafa Karaoğlu, 5 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Pursaklar da 17 Mayıs'ta saat 17.00 sıralarında sanayi sitesinde meydana gelen olayda, atıl durumdaki bir işletmenin çatısı, kuvvetli rüzgar nedeniyle uçtu. Çatıdan kopan parçalar, iş yerinden çıkıp servise giden Mustafa Karaoğlu'nun (24) üzerine düştü. Karaoğlu'nun arkasındaki 3 kişi de son anda kurtuldu. Park halinde bulunan bir çok otomobilde de maddi hasar meydana geldi.

Sağlık ekiplerince Etlik Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Karaoğlu,5 gün süren yaşam mücadelesini  akşam saatlerinde yoğun bakımda hayatını kaybetti. Karaoğlu'nun evli ve 6 aylık bir bebeği olduğu öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Reklam Alanı (İçerik Sonrası) Bu alana reklam ver

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank

Haber Sıralaması