Ankara
İmsak 05:25
Güneş 06:49
Öğle 13:02
İkindi 16:24
Akşam 19:05
Yatsı 20:23
İftara son --:--
Mert Onbaşı Avatarı
Mert Onbaşı tarafından
02 Şubat, 2026 17:45 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 08.02.2026 15:28
0

Pursaklar’da kitap fuarı kaldığı yerden devam ediyor

Pursaklar Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Kitap Günleri, bu yıl dördüncü kez kitapseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. 6 Şubat’ta kapılarını açacak olan etkinlik, 15 Şubat’a kadar Pursaklar Yaşam Merkezi’nde edebiyat ve kültür tutkunlarını bir araya getirecek.

Türkiye’nin önde gelen yayınevleri ve çok sayıda yazarın katılımıyla gerçekleşecek Kitap Günleri, her yaştan okura hitap edecek zengin bir içerik sunacak. Söyleşiler, imza günleri ve özel etkinliklerle ziyaretçiler hem sevdikleri yazarlarla buluşma fırsatı yakalayacak hem de binlerce kitaba uygun fiyatlarla ulaşabilecek. Etkinlik programında Bahadır Yenişehirlioğlu, Hatice Kübra Tongar, Beyhan Budak, Nurullah Genç ve Serdar Tuncer gibi isimlerin yanı sıra birçok yazar yer alacak.
Özellikle çocuklara yönelik hazırlanan gösteriler ve aktivitelerle, küçük yaş gruplarında okuma alışkanlığının teşvik edilmesi amaçlanıyor. Kuklamanya–Marmelat gösterisi ve çeşitli atölyeler, etkinliğin dikkat çeken başlıkları arasında bulunuyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, kitap ve kültürün toplumların gelişimindeki önemine dikkat çekerek tüm vatandaşları etkinliğe davet etti. Ailelerin birlikte vakit geçirebileceği sosyal bir ortam sunan Pursaklar 4. Kitap Günleri, ilçede kültürel hayatın canlanmasına katkı sağlayarak, 10 gün boyunca edebiyat dolu anlara ev sahipliği yapacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Reklam Alanı376x240