Reklam Alanı (Gövde Üst Reklam) Bu alana reklam ver
blank
Mert Onbaşı tarafından
09 Ağustos, 2025 20:48 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 16.08.2025 09:23
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0
Reklam Alanı (İçerik Öncesi) Bu alana reklam ver

Yangın Bölgesine Pursaklar Belediyesi’nden Ekip ve Araç Desteği

Pursaklar Belediyesi, ülke genelinde devam eden orman yangınlarına karşı dayanışma ruhunu kararlılıkla sürdürüyor. Bu kapsamda, Karabük’te şiddetli şekilde ilerleyen orman yangınlarına müdahale eden ekip ve araçlarını hızla bölgeye sevk ederek, yangınla mücadeleye aktif destek sağladı.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Karabük’te yangın bölgelerinde yol açma, alan temizleme ve yangın sonrası soğutma çalışmaları yürütürken; Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise su tankerleriyle yangın söndürme faaliyetlerine lojistik destek sağladı. Böylece, yangınla mücadelede önemli iş birliği ve koordinasyon sağlanmış oldu.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ülke genelindeki orman yangınlarından duyduğu üzüntüyü dile getirerek; “Karabük’te meydana gelen orman yangınına destek amacıyla ekiplerimizi hızla bölgeye sevk ettik. Devletimiz tüm imkânlarıyla bölgede hizmet veriyor. İnşallah en kısa zamanda bu sıkıntının da üstesinden geleceğiz. Sahada görev yapan tüm kahramanlara güç ve sabır diliyorum. Rabbim yar ve yardımcıları olsun. Yaraları hep birlikte saracağız.” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Reklam Alanı (İçerik Sonrası) Bu alana reklam ver

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank

Haber Sıralaması